“2013 – ūkininko metai” skelbia CASE IH kartu su RAM kompanija (JAV)

13-02-2013

Jau daugiau negu 170 metų CASE IH pripažįsta svarbų ūkininkų indėlį teikiant saugų, kokybišką maistą žmonėms visame pasaulyje. 2013 m. kartu su kompanija Ram Trucks, CASE IH skelbia 2013 metus ūkininko metais.

Super Bowl renginyje (labai populiariame JAV ir žinomame visame pasaulyje) lankytojai Ram Trucks kompanijos stende ir internete paspaudę nuorodą http://www.ramtrucks.com/en/keepplowing galėjo susipažinti su galimybe paremti FFA organizaciją. (FFA yra nacionalinė JAV organizacija (Amerikos Ateities Ūkininkai), kuri remia visus žemės ūkio studentus, kad jie atrastų savo pašaukimą ir sėkmingai įgiję reikiamą išsilavinimą ir specialybę susikurtų  asmeninį gyvenimą.

“CASE IH nori, kad ūkininkai kuo sėkmingiau dirbtų”, sako Kyle Russel, CASE IH komercijos direktorius. “Mums yra labai malonu dalyvauti šioje programoje, kuri pagerbia ūkininkus ir paremia juos per FFA organizaciją. Ram Trucks kompanija įsipareigoja paremti FFA organizaciją kiekvieną kartą kai kažkas pasidalina šiuo video: http://www.ramtrucks.com/en/keepplowing.

CASE IH kompanija remia FFA organizaciją jau 65 metus ir labai didžiuojasi, kad ji gali padėti žemės ūkio studentams įgyti specialybę ir per 30 metų suformuoti talentingus, motyvuotus žmones atsidavusius žemės ūkiui.

CASE IH  - pasaulinė lyderė gaminanti žemės ūkio techniką, bendradarbiaudama su klientais sukuria galingiausią, produktyviausią, patikimiausią įrangą – atitinkančią šiandienos žemės ūkio poreikius. Vadovaudama JAV, CASE IH 160 šalių visame pasaulyje turi pardavėjų tinklą, prekiaujantį žemės ūkio technika, teikiantį finansavimą, atsargines dalis ir serviso paslaugas profesionaliai ūkininkaujantiems. 

Turite klausimų mūsų specialistui?

  1. Pasirinkite artimiausią padalinį.
  2. Susisiekite su vadybininku arba palikite savo kontaktus.
Dotnuva

Dotnuva.lt puslapyje yra naudojami keturi pagrindiniai slapukų tipai.

Naršydami toliau Jūs sutinkate su būtinaisiais slapukais. Taip pat galite sutikti ir su kitų slapukų naudojimu.

Išsami informacija apie slapukus ir jų naudojimo tvarką